Inventering, paranoia och bloggtips

Nu har vi börjat vår inventering då vi ska gå igenom alla grejer som är Outdoor Academys på skolan och se till att allt finns och fungerar som det ska. Det är mycket jobb för det är galet mycket grejer som ska kollas, men alla hjälps åt så det går ändå rätt smidigt :) Inventeringen kommer fortsätta imorgon så då blir det en till heldag här på skolan.
 
Igår blev det ingen skridskoåkning av lite olika anledningar, det hade snöat under natten bland annat, så vi hade iskunskap, gick igenom skridskorna och övade på att kasta kastlina istället, så till slut var eken på skolgården full med intrasslade kastlinor. Sen var det busdag här i internat A. Vi brukar pranka varandra lite men igår eskalerade det. Det började med att vi kom in efter att ha kastat kastlina med tre linor som behövde hängas upp på tork, så varför inte slå två flugor i en smäll och ge någon en smidighetsövning för att ta sig in på sitt rum? =) Så jag och Jimmy smög in på Alpos rum och började sätta upp kastlinor hit och dit tills det såg ut som ett stort spindelnät, men han kom hem lite tidigare än vi planerat... Vi lyckades i alla fall hålla emot i dörren så han inte kunde komma in, men sen blev det oroväckande tyst och så när vi skulle ta oss ut ur hans rum stod det en hylla och en frysbox ivägen. Lyckades i alla fall krångla oss ut så sen när Alpo var på toaletten någon minut senare stod samma hylla och frysbox och välkomnade honom i dörröppningen ;) Sen var det resten av kvällen smör och målarfärg på dörrhandtag, socker i sängar, supermagneter som satt fast i allt möjligt och öl som sprang och gömde sig, så till slut blev alla helt superparanoida. Det var kul >:)
 
Nu har min klasskompis Jimmys sida äntligen rullat igång igen efter lite strul så nu har han lovat att uppdatera den lite mer, den har också ny adress så från och med nu får ni gå in på höjdfeber.se om ni skulle tröttna på mitt skrivande (och annars också såklart) :) Vill ni öva på finskan eller bara se fina bilder har Jenni också en blogg på polku.org! Ni hittar sidorna nere till höger också om ni går in via dator eller under "Länkar" om ni går i via mobilen.
 
Som man bäddar...
 
...får man väl ligga. Lätt värt det i alla fall.

Kommentarer:

1 Mikaela:

Hahahaha kämp

Kommentera här: